OM OSS

CityDekorasjon AS ble startet i 2013 og er en komplett leverandør innenfor innvendig dekorasjon.
Mehmet Karakus er ansatt som daglig leder og har hovedansvaret for utførelse, oppfølging og styring av prosjektene. Han har over 20 års erfaring innen innvendig dekorasjon og har tidligere vært daglig leder og styreleder for et anerkjent firma utenlands.

Vår strategi

Strategien med å utføre våre jobber på et høyt profesjonelt nivå har sikret oss stor suksess og rask vekst. Vår øverste prioritet er å ha tilfredse kunder. Vi avtaler en fastpris med kundene på forhånd og garanterer at denne ikke vil overskrides. Vi har gode referanser som kan bekrefte at vi utfører jobben med glede.

Vår garanti

CityDekorasjon AS garanterer god gjennomføringsevne og høy fleksibilitet. Vi utfører innvendig og utvendig malerarbeid samt dekor maling, tapetsering, dekorasjon av tak, montering av panelvegger og gipsvegger, parket montering, oppgradering og montering av kjøkken, og flislegging.  Vi koordinerer fremdrift med oppdragsgiverne og tar alle nødvendige hensyn for å sikre at produktiviteten kan opprettholdes i høyest grad slik at vi ferdigstiller arbeidet til avtalt tid.Vi garanterer også tilstedeværelse og oppfølgelse etter endt oppdrag hvis det skulle forekomme problemer i forbindelse med arbeidet.

CityDekorasjon AS har kunnskapen du trenger for en vellykket oppussing.

Choose Your Location

What are you looking for in Furnob?
Please type the word you want to search and press "enter"
Shopping Cart
No products in the cart.
Return To Shop